Dispositius mòbils interconnectats

📲 Bluetooth: punt d'accés de xarxa sense fil. El dit punt d'accés té un abast d'uns vint metres en interiors, distància que és major a l'aire libre.Especificación industrial per a Xarxes Sense fil d'Àrea Personal (WPAN) que possibilita la transmissió de veu i dades entre diferents dispositius per mitjà d'un enllaç per radiofreqüència en la banda ISM dels 2.4 GHz."

📲Telefonia mòbil (4G) : En telecomunicacions, 4G són les sigles utilitzades per a referir-se a la quarta generació de tecnologies de telefonia mòbil. És la successora de les tecnologies 2G i 3G, i precedix a la pròxima generació, la .

📲  Wifi: Mecanisme de connexió de dispositius electrònics de forma sense fil. Els dispositius habilitats amb wifi (com una computadora personal, un televisor intel·ligent, una videoconsola, un telèfon intel·ligent o un reproductor de música) poden connectar-se a internet a través d'un aparell

📲infrarojos (IrDA) : Els patrons de radiació de l'emissor i del receptor deuen d'estar el més prop possible i que la seua alineació siga correcta. Com resultat, el mode punt-a-punt requerix una línia-de-visió entre les dos estacions a comunicar-se. Este mode punt-a-punt connectat a cada estació

📲 i altres tecnologies que permeten la connexió directa entre dispositius com WIFI-Direct.

 Wi-Fi Direct és una norma que permet que diversos dispositius Wi-Fi es connecten entre si sense necessitat d'un punt d'accesointermedio.

 AirDrop: AirDrop és un servici ad-hoc d'Apple que permet als usuaris que compten amb airdrop a transferir arxius entre ordinadors Mac compatibles amb airdrop i amb dispositius iOS també compatibles amb airdrop sense usar el correu electrònic o un dispositiu d'emmagatzemament massiu.


















Comentarios

Entradas populares de este blog

Conceptos de programación

SISTEMAS OPERATIVOS

Tipus de xarxes informàtiques